Processed with VSCO with hb1 preset

Sådan kom jeg i gang med at løbe igen

Jeg brugte HELE min weekend på første modul af uddannelsen til VaneCoach – den uddannelse Morten har startet, sammen med Anne Gaardmand. Oh my: Dét var en øjenåbner! For selvom uddannelsen er rettet mod sundhedsprofesionelle (hvilket jeg ikke ligefrem er), så gav det hele bare SÅ meget mening. I løbet af weekenden coachede vi hinanden – og det i sig selv var mega fedt! Specielt søndag, hvor vi var lidt bedre end om fredagen …

Men der er også en anden grund til, at jeg er så begejstret: det har allerede givet mig noget tilbage.

Jeg ville starte en ny løberutine, hvor jeg løber én gang om ugen. And you know what?! Det skete fandme i dag – på trods af, at det styrtede ned! Sikke en sejr!

Du spørger måske dig selv: hvordan dælen gik det til? Jo. Først fik vi defineret målet helt præcist: jeg skulle løbe 3-4 km hver mandag efter putning (ca. kl. 20). Derefter fandt vi forhindringerne for at jeg kom afsted, såsom dårligt vejr, som i dag. Jeg fandt selv på løsningen: jeg ville tage min make-up af inden turen og lade min telefon blive hjemme. En anden forhindring var rod og opvask (jeg er sygeligt ordensmenneske), så det tog Morten sig af mens jeg var væk. G E N I A L T!

Så må vi se næste mandag, men jeg har klart på fornemmelsen, at dette var starten på noget nyt! Nu vil jeg nyde min lakridspibe og smutte tidligt under dynen, med semivådt hår og en fantastisk fornemmelse i kroppen.

Categories: bagom, løb, motion