Processed with VSCO with hb1 preset

Work-life balance og andre småting

Jeg gik lidt død i det der “bloggerliv”, så bloggen har stået stille i en rum tid. Nu fik jeg dog en frygtelig trang til at blogge igen – derfor har bloggen fået nyt look og jeg er igang. YAY!

Og hvad skal det hele så handle om? Jamen egentlig det samme som før – mit liv som mor m.m. (dengang nybagt – nu med 20 måneders erfaring). Jeg elsker at dele billeder og små historier på instagram, men nogen gange kan man ikke få det hele med – og så er det her et oplagt sted.

Først tænkte jeg dog, at jeg ville fortælle lidt om hvor jeg står i dag. So here we go…

Work-life balance

Jeg var, som I måske ved igang med en Ph.D. i kemi, men jeg valgte i december 2015, at opsige min stilling. Det der forskning, det var ikke mig. Projekterne var sådan set spændende nok, men arbejdsopgaverne var ikke det der tændte mig. Desuden harmonerede mængden af tid jeg skulle bruge på studierne ikke rigtig med mængden af tid Morten bruger på sin selvstændige virksomhed. Så skulle Agnes i hvert fald placeres i vuggestuen fra den åbnede til den lukkede – og det var ikke sagen! For at gøre historien lidt kortere startede jeg op på deltid hos Morten 01.02.16 og det blev til fuldtid 01.08.16. Det giver SÅ meget mening for os. Vi arbejder godt sammen og supplerer hinanden godt. Han er den kreative og impulsive arbejdstype, hvor jeg er den organiserende, systematiske arbejdstype. Vi er altså både et super match som par og som kollegaer – hvilket vi egentlig ikke var i tvivl om. Hos Morten tager jeg mig af det administrative, bogføring, mails, planlægning og alle mulige andre småting. Det passer mig rigtig godt.

Denne nye arbejdssituation skaber så meget mere fleksibilitet og tid. Jeg laver nogle af de ting, som Morten gjorde før (eller ting som han ikke nåede) og det har givet ham mere tid til familien og til sit mere skabende arbejde. Desuden går jeg selv og pusler med et par ideer og i den sammenhæng skal jeg tage hans uddannelse til efteråret (VaneCoach.dk).

Men alt i alt fik vi genoprettet en work-life balance som også harmonerede med et barn. Og apropros Agnes, så skal I da også have en update på hende ;)

20 mdr og fuld fart frem

Agnes er nu 20 mdr og er nærmest altid i løb. Hun er en aktiv type der enten er i fuld firspring eller sover – det er som om faserne der imellem mangler. Hun snakker som et vandfald og kan tælle til syv. Hun ELSKER at være i vuggestue – hvilket nok hænger sammen med det høje energiniveau og den ukuelige vilje. Vi fik på et tidspunkt at vide, at der findes primært to typer børn – dem der stjæler legetøj og dem der får stjålet legetøj. Agnes er helt klart den første type. Og hvis andre børn alligevel forsøger at stjæle hendes legetøj, så kan de godt tro om. Det er “MIIIIIIIN”, som hun råber og så hiver hun ellers legetøjet til sig igen. Den anden dag var hun blevet bidt i fingeren, fordi hun forsøgte at stjæle noget legetøj fra en anden pige i vuggestuen (og Agnes ville åbenbart ikke finde sig i et nej). Vi har altså lidt at arbejde med – lige pt er fokus på din-tur-min-tur principperne. Det går okay hvis man støtter hende.

Hun er vores “drenge-pige” med hang til vilde ting og leg med biler, men vigtigst så er hun bare skide sød og dejlig – og lidt af en håndfuld ;)

Categories: bagom, velkommen